May 2014

Nieuw concert

Adhara... De naam spreekt nog steeds tot mijn verbeelding. Klinkt als een Oosters zuchtje dat meedrijft op de wind...

En dat is meteen wat we bieden met onze concerten. Twee uur volle overgave aan muziek. Muziek met een Indisch/Australisch gekruide ondertoon.

Een relaxatie concert heeft een beetje een negatieve klank in de oren, weest gerust, het zijn niet allemaal boomknuffelaars en new-age mensen die er op afkomen. De meesten komen om is lekker te ontspannen na alle drukte. Een twee uur durende klankenreis... Waar de reis je deze keer zal brengen, laat ik nog even in het midden.

Een relaxatie concert wordt liggend ervaren. Dus je hebt zeker een matje, kussen en eventueel dekentje nodig. En ja, sommige mensen vallen in slaap! Maar er zitten genoeg hoogtes in het concert, zodat je wat later weer wakker wordt. En wat werkt er nu beter ontspannend dan slapen? Winking

Lees gerust de berichtjes in het gastenboek is na om een idee te krijgen hoe mensen onze concerten ervaren.


An, Ian en mezelf zijn ondertussen niet meer aan ons proefstuk toe met deze concerten. Ooit begonnen is als een toevallige ontmoeting op een samenspeelavond, ondertussen uitgegroeid tot een ware vriendschap met ieder zijn plekje binnen deze concerten.
Niet alleen proberen we iets magisch over te brengen naar onze luisteraars, het bezorgt ons zelf ook steeds weer zo een boost van energie!

Ondertussen spelen we binnenkort ons 9de concert! En steeds opnieuw steken we een volledig nieuw concert in elkaar, steeds opnieuw beginnen we van nul en proberen we nieuwe dingen uit. Een ware uitdaging, maar een fantastische voldoening als er iets nieuw kli(n)kt! Magie dus, ook voor ons!

En... Er is nog plaats! Niet twijfelen en gewoon komen ontspannen!


Meer info en inschrijven: www.adhara.be

2012-08-12 08.27.49

Comments
TOP