Satyr

Behekst Diksmuide

‘Ervaar de schoonheid van de duisternis’ Sfeervol verlicht stadshart, duistere tocht langs het kaarsenpad, workshops, wonderlijke wezens, betoverende theateracts, spannende verhalen en griezelige randanimatie.

Behekst Diksmuide - Vurige Nacht is een magisch mysterieus evenement met spooky belichting en speciale lichteffecten op verschillende duistere en mysterieuze locaties. De openbare verlichting wordt zoveel mogelijk uitgeschakeld zodat vuurkorven, fakkels, lampions en kaarsjes het hart van de stad sfeervol kunnen verlichten en verwarmen. Wandel langs het verlichte pad en bespeur onderweg wonderlijke wezens en magische muzikanten. Laat je verrassen, betoveren en verleiden door aangrijpende theateracts. Volg het pad en maak een afscheidstocht langs bijzondere plekjes die er binnenkort niet meer zullen zijn, er compleet anders zullen uitzien of een andere bestemming zullen krijgen (Oude Broederschool, klooster van de Zwartzusters, voormalige site voeders Hoet, voormalige site schoensmeerfabriek/limonadefabriek, repetitiebunkers 4Ad,...) .
Beleef de magie en schoonheid van de duisternis vanaf 16u in de binnenstad van Diksmuide.

Tijdens een ontroerend slotspektakel zal het stadsbestuur van Diksmuide eerherstel verlenen aan de 37 heksen die in de 17de eeuw zonder eerlijk proces het slachtoffer werden van de heksenvervolgingen en in Diksmuide werden terechtgesteld. Heel wat vrouwelijke gemeenteraadsleden figureren mee in dit slotspektakel als een symbolische oproep voor verdraagzaamheid tegenover alles wat anders is of mogelijks angst inboezemt.

9336

Comments

Vijverfestival

Op 12 juli 2014 mocht ik het Vijverfestival te Dilbeek gaan opfleuren met mijn act als Satyr! Heel leuke ervaring en veel positieve reacties ontvangen! Geeft me telkens weer een boost van energie! De lach (of schrik) op de kinderen (en grote mensen) hun gezicht, is op zich al een leuke reden om dit te doen en te blijven doen! Winking

Foto’s

Verslag RingTV (Met de Satyr effe in beeld)

vijverfestival_logokleur_retina_copy

Comments

Mystical Forrest Sounds

Dead Man’s Hill, een van de muzikale projecten van Bart Piette, zorgde met veel plezier en volle overtuiging voor de sfeermuziek die ik tijdens mijn walking act afspeel.

Mystical Forrest sounds is speciaal ontworpen zodat het perfect bij mijn didge past, een niet onbelangrijk detail.

De geluiden doen je op bepaalde momenten huiveren, zo intens is het gemaakt.

Maar laat me je vooral niets wijsmaken, oordeel zelf. De soundfile is hieronder te beluisteren. Ik sta niet in voor mogelijk bedplassen als gevolg....
Bedankt Bart voor de aanvulling tot mijn project!

Comments

Elfia 2014!!!
13989868593_a7ee8d83a3_b

Bijna een heel jaar naar uitgekeken, maar zaterdag was het dan eindelijk zo ver! Fantasy Fair Haarzuilens, beter bekend als Elfia!

Hoe kan ik het beter uitleggen dan dat dit de grootste bijeenkomst is van ‘freaks’ in Europa! En ja hoor, ik pas er nettjes tussen... Winking

Het was als het ware een try-out van mijn pas geboren project ‘Walking Street Performance - Satyr‘. En of het gelukt is!!
Maar liefst 7u stond ik op mijn stelten, ik kon er maar niet genoeg van krijgen...

Een mooiere start van een project kan een mens zich niet inbeelden, vele mensen hadden positieve commentaar. En ja daar doen we het voor hé! Winking

Hier zijn wat foto’s: Elfia 2014

En hier een leuk filmpje met mezelf in actie op 2:08... Gewoon aan het wandelen weliswaar... Happy Filmpje


Comments
TOP