Stacks Image 60

"Nadat ik gedurende 4 jaar eerst zelf de basis van het didgeridoospelen onder de knie kreeg, gaf ik mijn eerst workshop in het plaatselijke jeugdhuis.
De respons was geweldig en ik had meteen de smaak te pakken! Nu ano 2016, ben ik nog even gedreven om mensen kennis te laten maken met dit wonderbaarlijk instrument. Met mijn beroepskennis in het achterhoofd (ja, ik sta in het onderwijs), probeer ik mijn lessen steeds opnieuw te evalueren en perfect af te stemmen op de nood van mijn cursisten. Mijn workshops en lessen zijn sterk onderbouwd, niets wordt aan het toeval overgelaten en niets is zomaar willekeurig aan het pakket toegevoegd. Al de oefeningen zitten zodanig in elkaar dat ze automatisch een volgende stap onderbouwen."

Stacks Image 1721

De lessen worden gegeven door Bart De Pever die sinds 1996 zijn kunnen, kennen en visie probeert door te geven aan nieuwe generaties didgeridoo spelers. Lees gerust de berichtjes even in het gastenboek of snuister door het portfolio op zoek naar info, filmpjes en foto's. Of neem contact op voor meer informatie.

Stacks Image 382


Een leven lang leren is gelukkig ook op onszelf van toepassing, reden genoeg om op geregeld tijdstip een internationale bekende en invloedrijke didgespeler naar België te krijgen voor een workshop.

Maar ook gewone meetings tussen didgespelers van alle niveaus is steeds opnieuw een verrijking van de geest. Je kan immers van iedereen leren!

In de agenda kan je zien wie en wat er op het programma staat.


Stacks Image 386


Naast deze top-didgeridoospelers geeft Bart zelf doorheen het jaar ook enkele workshops. Zowel complete beginners, half gevorderden als gevorderden kunnen bij hem terecht om nieuwe dingen te leren. Hoe zijn workshops eruit zien en wanneer deze doorgaan hangt af van de interesse.

Indien je op de hoogte gehouden wil worden omtrent nieuwe workshops en jams kan je best even je emailadres doorsturen en dan krijg je tijdig een nieuwsbrief.


Naast groepsworkshops zijn privélessen ook steeds mogelijk.
Contacteer ons vrijblijvend indien je meer info wenst.

TOP