Stacks Image 89

We zouden het ten zeerste op prijs stellen moesten mensen die op een of andere manier met een van onze projecten in aanraking geweest zijn, iets (klein) schrijven in dit gastenboek. Alvast bedankt!


Vandaag was de laatste van 4 Boost Your Didge-sessies. De beloofde boost gekregen en nog meer zin om te oefenen en te "didgen", Yeah! Het was zowat men beste didge-les tot nog toe, echt heel goed om men techniek verder te ontwikkelen en meer ruimte om "andere" dingen te doen.
Anne Dewolfs - 10/1/2015
Beste Bart!! Wij kennen elkaar via mail. En zoals iedereen tracht ik mijnen draai te vinden in de didg wereld! Onlangs een optreden van Mark Atkins meegemaakt! Trots dat ik deze persoonlijk de hand mocht drukken! Ook zijn workshop meegemaak! Ongeneeslijk ben ik van didg! Zelf heb ik enige met houtlijm en spanringen herstelde didg. Het genot is er niet minder om. Doch zoek ik een betrouwbare winkel waar je aan goed gerief geraken kan. Ook zoek ik de befaamde didg-tikihut waar personen zoals Jeremy Donovan en Ryka Ali, etc... gespeeld hebben! Ik stuur u nog een voorbeeld op facebook. Tof tof toi!!!
Marc - 27/07/2014
Dag Bart, de didgepicknick werkt flink na. Hoewel ik tussen al dat didgeridootalent toch wel een echte beginner was, heeft de didgemicrobe me nu toch wel echt te pakken. Ik toeter er de laatste weken flink op los. Merci, Bart!
Bernard Deleersnyder - 5/10/2013
Een benefiet met een Australisch sfeertje, het bespelen van een didgeridoo mocht niet ontbreken! 
Hartelijk bedankt om er bij te zijn, Bart. We hebben er met volle teugen van genoten, je aanwezigheid heeft heel wat bijgedragen aan de Down Under-sfeer die we wilden creëren! Machtige geluiden die je uit je instrument kreeg, hebben een leuke indruk nagelaten bij vele aanwezigen. 
Top werk geleverd! Waarvoor DANK!
Saar Pelgrims - 15/09/2013
Zuivere website, Bart .. Ik kijk uit om weer wat actiever te didgen :) tot binnenkort..
Steve Robbert - 25/08/2013
Schitterende website Bart! Heel goed bezig (zoals altijd).
We kijken uit naar je volgende activiteiten, en last but not least: bedankt voor alles wat je doet voor de didgeridooscène. Great job!
Bart Piette - 19/08/2013
In één woord: fantastisch! Uitkijken naar workshops en andere... Tof! Hulp nodig of eender wat? Vragen staat vrij ;-) Groeten Anne.
Anne Dewolfs - 18/08/2013
Ik heb met veel interesse, verwondering en bewondering gekeken naar je website. Is goed, is iets uniek en ben fier op wat je doet, geeft me een goed gevoel. Nog veel plezier met alles… Groeten en tot binnenkort in de school.
Dirk Neuckermans - 18/08/2013
Prachtige site Bart proficiat! En ook bedankt voor je mooi eerbetoon aan mezelf op de djembépagina... En... Inderdaad ga je eigen weg en laat een spoor na... Dat is ook mijn moto altijd geweest.... Veel succes op je verdere zoektocht...
Karel De Ridder - 18/08/2013
Hee Bart, schitterende site! Groetjes, Niels
Australian Treasures - 18/08/2013
Goed bezig Bart! Na een tijdje 'uit' de didgewereld te zijn ga ik zeker weer opnieuw proberen mee te doen!
Sören Decraene - 18/08/2013
Heel mooie website met heel wat leuke informatie. De microbe heeft u al lang te pakken...maar het is een gezonde microbe ;-)).
Dirk De Pever - 17/08/2013
Ik ken Bart al meer dan 10 jaar. Dus van in het begin dat hij met didgeridoo begonnen is. Ik vind het heel leuk wat hij er allemaal mee doet en hoe ver het nu al gekomen is. Mooie site heel veel succes met je muziek, binnenkort een voorstelling in de klas van mijn kleine, ik hoop dat ik er dan ook mag bij zijn.
Jan Lamont - 17/08/2013
TOP