Boost Your DidgePower 2018!

Stacks Image 270

Een laagje stof op de didge? Geen inspiratie? Vastgeroest in eigen ritmes en spel? Technieken nodig die je een stapje hoger kunnen brengen op de didge ladder? Op zoek naar andere didge-spelers zonder raar bekeken te worden? Op zoek naar gezellig samen spelen en leren? ...


Door anders te gaan ademen zal je technieken leren die je ongekende mogelijkheden geven om sneller en vlotter te spelen.

Moeilijkere ritmes worden ontleed en geoefend om zelf eenvoudiger ritmes te kunnen componeren.
Keel-, kaak-, wang ademhaling, beatboxtechnieken, toots, wobble, stem, echo, ...

Er wordt dieper ingegaan op Westerse speelstijl, meditatieve speelstijl en traditionele speelstijl.

Mooi en leuk samen spelen met andere didge-players en andere instrumenten.


Voor de volledige lessenreeks betaal je € 80,00.
Je brengt zelf enkel water, schrijfgerief en je eigen didgeridoo mee.

Plaats:

Chalet Katharina Kring
Rodestraat 28
1742 Sint-Katharina-Lombeek
(Ruime parking)


Data:

Woensdag 9 mei 2018 – 20u30 tot 21u30
Woensdag 23 mei 2018 – 20u30 tot 21u30
Woensdag 6 juni 2018 – 20u30 tot 21u30
Woensdag 20 juni 2018 – 20u30 tot 21u30

Stacks Image 262

De lessen worden gegeven door Bart De Pever die sinds 1996 zijn kunnen, kennen en visie probeert door te geven aan nieuwe generaties didgeridoo spelers.

Bart is niet aan zijn proefstuk toe, hij volgde zelf tal van workshops bij de beste spelers ter wereld om zijn eigen technieken te perfectioneren. Als organisator bracht hij top-spelers naar België voor workshops en optredens.

Elke week geeft hij het beste van zichzelf tijdens een relaxatie/meditatie optreden in de sauna's van Thermae.com. Didgeridoo bij 70°C!!
Met Aruna en Balanda geeft hij regelmatig een erg gesmaakt relaxatie-lig-concert;
Met zijn walking street performance 'The Satyr' (op stelten met didgeridoo in aanslag), entertaint hij kinderen en volwassenen;
En ook met zijn theatershow 'Reis Rond de Wereld' brengt hij met veel passie de kracht van muziek en geluid over op de toeschouwers.

"Met mijn beroepskennis in het achterhoofd (ja, ik sta in het onderwijs), probeer ik mijn lessen steeds opnieuw te evalueren en perfect af te stemmen op de nood van mijn cursisten. Mijn workshops en lessen zijn sterk onderbouwd, niets wordt aan het toeval overgelaten en niets is zomaar willekeurig aan het pakket toegevoegd. Al de oefeningen zitten zodanig in elkaar dat ze automatisch een volgende stap onderbouwen."


In het gastenboek kan je wat recensies lezen over de lessenreeksen die eerder gegeven zijn. En op de portfoliopagina kan je de tijdslijn met filmpjes en foto's vinden.

Met Indien je meer informatie wenst, twijfel niet om ons te contacteren!De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijvingsgeld (€ 80,00) is voldaan. Om elke geïnteresseerde de kans te geven moet vooraf (ten laatste 14 dagen voor de eerste les) het inschrijvingsgeld overgeschreven zijn op BE82 7340 2904 7768 met als vermelding: ‘Boost Your Didge Power en je naam’.

De lessen gaan pas door indien er voldoende inschrijvingen zijn. Bij annulatie van de reeks wordt uiteraard het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.

TOP