Start To Didge 2018!

Stacks Image 256

De oerklanken van de didgeridoo gaan door merg en been, ze zetten iets in beweging diep in je innerste zelve. De weg naar bewust ademhalen ligt open, de trillingen genezen je lichaam en geest. Blaas de stress letterlijk uit je lijf! Geniet van muziek in zijn puurste vorm!


Tijdens deze 4 lessen ga je aan de slag met dit instrument. Alle basistechnieken worden aangeboden om nadien zelf te kunnen groeien in je eigen didge-spel.

Basisdrone
Dierengeluiden
Wangen, kaak, tong en keel gebruiken voor effecten en geluiden
Verschillende manieren om circulair te ademen
Ritmes en speelstijlen


Geen voorkennis of notenleer vereist! Iedereen kan er mee aan de slag.
Geen didge? Geen probleem! Je mag er gratis eentje gebruiken tijdens de lessen. (PVC)

Voor de volledige lessenreeks betaal je € 80,00. (Inclusief mooi uitgewerkte cursus.)
Je brengt zelf enkel water, schrijfgerief en, indien mogelijk, je eigen didgeridoo mee. (indien van toepassing)

Plaats:

Chalet Katharina Kring
Rodestraat 28
1742 Sint-Katharina-Lombeek
(Ruime parking)


Data:

Woensdag 9 mei 2018 – 19u00 tot 20u00
Woensdag 23 mei 2018 – 19u00 tot 20u00
Woensdag 6 juni 2018 – 19u00 tot 20u00
Woensdag 20 juni 2018 – 19u00 tot 20u00

Stacks Image 262

De lessen worden gegeven door Bart De Pever die sinds 1996 zijn kunnen, kennen en visie probeert door te geven aan nieuwe generaties didgeridoo spelers.

Bart is niet aan zijn proefstuk toe, hij volgde zelf tal van workshops bij de beste spelers ter wereld om zijn eigen technieken te perfectioneren. Als organisator bracht hij top-spelers naar België voor workshops en optredens.

Elke week geeft hij het beste van zichzelf tijdens een relaxatie/meditatie optreden in de sauna's van Thermae.com. Didgeridoo bij 70°C!!
Met Aruna en Balanda geeft hij regelmatig een erg gesmaakt relaxatie-lig-concert;
Met zijn walking street performance, 'The Satyr' (op stelten met didgeridoo in aanslag), entertaint hij kinderen en volwassenen;
En ook met zijn theatershow 'Reis Rond de Wereld' brengt hij met veel passie de kracht van muziek en geluid over op de toeschouwers.

"Met mijn beroepskennis in het achterhoofd (ja, ik sta in het onderwijs), probeer ik mijn lessen steeds opnieuw te evalueren en perfect af te stemmen op de noden van mijn cursisten. Mijn workshops en lessen zijn sterk onderbouwd, niets wordt aan het toeval overgelaten en niets is zomaar willekeurig aan het pakket toegevoegd. Al de oefeningen zitten zodanig in elkaar dat ze automatisch een volgende stap onderbouwen."


In het gastenboek kan je wat recensies lezen over de lessenreeksen die eerder gegeven zijn. En op de portfoliopagina kan je de tijdslijn met filmpjes en foto's vinden.

Met Indien je meer informatie wenst, twijfel niet om ons te contacteren!De inschrijving is pas definitief nadat het inschrijvingsgeld (€ 80,00) is voldaan. Om elke geïnteresseerde de kans te geven moet vooraf (ten laatste 14 dagen voor de eerste les) het inschrijvingsgeld overgeschreven zijn op BE82 7340 2904 7768 met als vermelding: ‘Start To Didge en je naam’.

De lessen gaan pas door indien er voldoende inschrijvingen zijn. Bij annulatie van de reeks wordt uiteraard het volledige inschrijvingsgeld teruggestort.

TOP