Stacks Image 162

De boven- en ondertonen van de klankschalen en de didgeridoo werken in op het lichaam en de geest door hun resonerende vibraties die ervoor zorgen dat je in een soort droombewustzijn komt. Deze diepe ontspanning of mentale toestand wordt geassocieerd met de term healing. Ze bevordert de geestelijke en lichamelijke gemoedstoestand en stimuleert het zelfgenezend vermogen van diegene die de ervaring ondergaat. De combinatie van deze gemoedstoestand en de volledig lichamelijke ontspanning van het sauna-effect zorgt voor een unieke ervaring! Volledig ontspannen en ontstressen in de prachtige zoutsteensauna.

Het bespelen van de klankschalen en didgeridoo in de sauna is uniek in de wereld, enkel en alleen te ervaren in Thermae Boetfort en/of Thermae Grimbergen!

Dit project begon in 2011 als een eenmalig experiment en is ondertussen uitgegroeid als een vaste waarde in de sauna. Elke week mogen we het beste van onszelf geven in temperaturen die gewoon 'ademen' al bijzonder moeilijk maakt. Laat staan didgeridoo spelen!
Door het enorm succes van deze sessies is het geen uitzondering meer dat we twee sessies na elkaar doen om iedereen de kans te geven dit te ervaren.
Deze sessies gaan beurtelings, elke zondagavond om 20u30 door te
Thermae Boetfort, in de zoutsteensauna; en in de Tibetaanse sauna te Thermae Grimbergen.

TOP